2017 – Zwembad de Hazelaar

Hierbij een filmpje van ons evenement op 2 juli 2017. Met dank aan Peter Splinter.

https://www.youtube.com/watch?v=ZonoSmCN3Vw

Hier kan je de uitslagen van de eerste editie in 2017 zien

En nog een hele berg foto’s

Beste deelnemers en ouders, vandaag was het de 4e triathlon training met maar liefst 40 kinderen !
Het was best warm et gezellig druk in het zwembad… dus hebben we ons programma aangepast aan de omstandigheden.
Onze super trainsters Roos en Suze begonnen met de warming-up en een woordje uitleg over hoe het er aan toe gaat bij een triathlon.
Toen zijn we begonnen met een paar baantjes zwemmen, een stukje hardlopen, weer zwemmen en hardlopen, en ja hoor ! nog een keer zwemmen en hardlopen. 😰

Op 2 juli hoef je natuurlijk maar één keer te zwemmen, daarna te fietsen, en als laatste te lopen. We hebben vandaag zo vaak gewisseld om te oefenen met het aan- en uitkleden (best lastig als je nat bent van het zwemmen) en voor de organisatie om te testen of de startnummers blijven zitten… en we zien ook dat de kinderen “publiek-proof” zijn, ook niet onbelangrijk 😂.

Pfff… best vermoeiend. Dan tijd om een stukje (rustiiiiiig !) te fietsen om het parcours te laten zien aan de kinderen. Nog een keer benadrukt bij welke bruggen je voorzichtig moet zijn.

Het was fantastisch om al die fanatieke kinderen tussen de ‘ik-doe-lekker-rustig-aan’ kinderen te zien bewegen, iedereen op zijn eigen tempo: het belangrijkste is plezier hebben!
Volgende week zaterdag 24 juni is de laatste training om 14.30. We hopen dan ook weer op enthousiaste deelnemers. Als je niet kunt, is het ook geen probleem, volgende week ontvangt iedereen een informatiebrief, en 2 juli zelf zal er ook voldoende uitleg zijn!
Tot 24 juni, én vooral tot 2 juli! Wij hebben er zin in, jullie ook?