Informatie

3e Junior Triathlon Hazerswoude-Dorp

Ook dit jaar gaat het weer gebeuren, de Junior Triathlon Hazerswoude-Dorp. Op zondag 7 juli gaat alweer de 3e editie plaatsvinden. De junior triathlon is een sportieve uitdaging voor kinderen van 7 t/m 14 jaar oud, van alle niveaus. Daarnaast is het ook gewoon een mooi en gezellig evenement met een feestelijk tintje. Dit jaar wordt het evenement weer geheel gehouden op het terrein van Zwembad de Hazelaar. Het zwembad organiseert deze zondag ook nog diverse andere activiteiten voor jong en oud; namelijk op de HAZA IBIZA Feestdag!

Haza Ibiza Feestdag:

Een superleuk programma voor alle leeftijden met veel wateractiviteiten, twee goede bands, lekker eten en drinken. Weet u dat grote zwembadfeest twee jaar geleden nog? Nou, ongeveer zoiets, maar dan allemaal op één geweldige feestdag! Via onze Facebookpagina, nieuwsbrief en krant houden we u op de hoogte.

Programma Triathlon

Het evenement duurt van 12.00-15.00. Maar kom ruim op tijd om je (kind) in te schrijven en alles voor te bereiden.

Locatie

Zwembad de Hazelaar Sportparklaan 17, Hazerswoude-Dorp

Zwembad de Hazelaar is gelegen aan de Sportparklaan, welke het beste te bereiken is via de Katjesweg. Waar ook ruime parkeergelegenheid is. Liefst niet via de Burgemeester Warnaarkade, omdat anders het fiets- en loopparcours te veel doorkruist wordt.

Trainingen

Als alle omstandigheden het toelaten gaan we net als afgelopen jaren weer een aantal  trainingen geven in de weekenden voor de wedstrijd. Zodra de data’s bekend zijn vermelden we dit op deze website.

Vrijwilligers

En….. jij, als ouder, kan nog actiever deelnemen aan dit feest door vrijwilliger te worden tijdens het evenement.
Stuur hiervoor een mailtje naar Willy@Triathlon-Hazerswoude.nl

Inschrijven

Je kan je inschrijven voor deelname aan de Junior Triathlon via onderstaande link
https://www.triathlon-hazerswoude.nl/inschrijven/